Legyen az Ön vállakozásának is saját weboldala, de szinte ingyen !
Lássuk azonban, hogy mit kínálunk mi.
 
Mennyibe kerül Önnek egy hagyományos weboldal?

Nálunk nem kell fizetni a domain névért.

Ez pontosan azt jelenti, hogy mi adjuk azt a nevet:

...... .fot.eu

A kipontozott részre az Ön által megálmodott név kerül. Például:
nogyogyasz.fot.eu vagy
vizszerelo.fot.eu vagy
kek-abc.fot.eu
vagy bármi más Önök által kitalált név amely még nem foglalt.

Nálunk nem kell fizetni a tárhelyért.

Ez pontosan azt jelenti hogy 20 MB tartalomig az Ön weblaptárhelye ingyenes.

Nálunk nem kell fizetni a lapjának elkészítésért.

Mi létrehozzuk az Ön weboldalának grafikáját, megírjuk programját, feltöltjük képeit, videóit, elérhetőségeit, referenciáit, az Ön kérésének megfelelően készítjük el lapjának fejlécét.

Miért kell azonban mégis valamennyit fizetni?

Ön a választott oldalnak és annak az Ön által regisztrált névnek 10 évre a tulajdonosává válik. Ezért szerződést kell kötnünk.
Ennek a költsége Önre nézve 10.000 forint/+áfa egyszeri díj, amit soha többé nem kell kifizetnie.
Van még egy ún. fenntartási díj, amely havonta 1000.Ft/+áfa díj, de évi egyszeri fizetés esetén ez 10.000 ft.+áfa

Leegyszerűsítve Önnek most akár 16.000 forint+áfa összeg befizetése esetén is lehet honlapja, hiszen az éves díjat egyben vagy két részletben kell megfizetni.
Egyszeri elkészítési díj: 10.000.-Ft
Fenntartási díj félévre: 6.000.-Ft

Ezzel azonban csak fizetnivalói értek véget, mert egyéb csudajó dolgokat is kínálunk Önnek ! Regisztrációja és weboldala elkészítése után ugyanis lapja felkerül Fót üzleti portáljára, mely a leglátogatottabb fóti weboldal és a fóti internetezők egyre gyarapodó tábora találja meg vállakozását, szolgáltatását.

Regisztráljon most! Kattintson ide!

 

Talán majd minden magyarországi vállakozás vagy vállalkozó tisztában van azzal, hogy mennyibe is kerül egy weboldal, de azért nézzük végig a költségeket.

Először is le kell védenünk egy domain nevet, amelyet majd beütve a keresőbe vagy a számítógép böngészőjébe megtalálható lesz weboldalunk. Itt van lehetőségünk több végződés (.hu, .com, info, eu) közül választani. Ez elé kell választanunk egy olyan szót mely leginkább jellemzi tevékenységünket vagy tevékenységünk helyét, ritka esetben mindkettőt és ráadásul szabad is legyen, azaz ne legyen már ilyen néven bejegyezve domain név. Ez már eleve nem könnyű, ráadásul évente belekerül egy-két-háromezer forintunkba.

Ezen felül fizetnünk kell még egy ún. tárhelyért ahol lapunkat tároljuk és azokra feltöltött az anyagok elférnek. Ezeknek a tárhelyeknek az ára hozzávetőlegesen 5000.-Ft/év bérleti díjnál kezdődik.

Természetesen létre kell hoznunk a weboldalunkat is, mely egy grafikus és egy programozó összehangolt munkájával jön létre.Ez a mai árak mellett baráti alapon, feltételezve a legegyszerűbb oldalak létrehozását is eléri a több tízezer, vagy akár 100.000 Ft-os költséget, ettől azt gondolom csak akkor tudjuk ezt olcsóbban megoldani, ha valamelyik ismerősünk amolyan baráti alapon segít és készít számunkra egy weboldalt. Ez persze mint tudjuk hosszú távon általában drágább lesz, mert a szívességeket általában viszonozni kell.

 

Gyakran ismételt kérdések!

Mi van ha eladom az üzletem?
Vele adhatja a weblapját is vagy eladhatja bármennyi pénzért. Az új tulajdonosnak új szerződést kell kötnie az 551 Group képviselőjével és minden mehet tovább.

Mit tegyej ha weboldalamat egy másik címre helyezném át?
Weboldala az Ön tulajdonává válik, miként 10 évre az Ön által választott webcím is. Azt tesz vele, amit akar, természetesen a jogszabályok adta kereteken belül.

Mi a teendő ha fejleszteni kívánom oldalamat?
Akár a mi cégünkkel, akár mással szabadon fejlesztheti és annak tartalmával korlátlanul rendelkezhet, reklámokat tölthet fel rá.